Szűrés csomagra

Összes
Kiszállításra
Helyi kiszolgálásra

Tulajdonos távoli hozzáférés

Távolról telefonról vagy számítógépről is könnyen elérhető az adminisztrációs felület, ahol hozzáférhetünk a statisztikákhoz, rendelésekhez és elszámolásokhoz.

NTAK adattovábbítás

Rendszerünk automatikusan továbbítja minden nap az NTAK részére a megfelelő adatokat, hogy minden törvénynek megfelelhessenek a partnereink.

Étlap és itallap kezelése

Étlap és itallap feltöltése, kezelése exportálása és törlése. Allergének, tápanyagtáblázat, csomagolási díj és még sok más hasznos beállítás.

Raktárkészlet és receptúra

Beállított receptúrák alapján a rendszer folyamatosan számolja a fogyasztást és automatikusan frissíti a raktárkészlet állapotát. Ha fogyóban egy alapanyag jelez a rendszer, hogy ideje beszerezni.

Kiszállítási területek kezelése

Kiszállítási területek jelölése térképen, zónákra osztva. Beállítható kiszállítási idő, díj, minimum és még sok más hasznos dolog.

Részletek

Telefonos rendelések felvétele

Diszpécserek felvehetik a telefonos rendeléseket könnyedén. Régi vásárlóknál már mentett címek vannak így még gyorsabb a rendelés felvétel.

Külső integráció ételrendelő platformokkal

A rendszer összekapcsolása külső szolgáltatókkal (Éhenhalok.hu, Falatozz.hu, FoodPanda.hu, FoodPanda GO, Wolt.com), automatikus rendelésbeolvasás funkcióval.

Részletek

Futár- és konyhablokk nyomtatás

Külön konyhablokk nyomtatható a séfnek és külön a futárnak. Mindig csak annyi információval, amennyi valójában szükséges a munkájukhoz.

Összesítő- és konyhablokk nyomtatás

Külön konyhablokk nyomtatható a séfnek és külön a pincérnek. Fizetésnél a pincér az összesítő blokkot viszi a kedves vendégnek.

Futárok kezelése

Regisztrálhatók a futár kollégák a rendszerben. Kiszállítás esetén a rendeléshez társíthatható a futár neve, így a nap végén pontos statisztika kapható arról, ki, mikor, milyen ételt szállított ki.

Futár elszámolás

Futárok fizetésének elszámolása a kiszállított rendelések, címpénz és a kiszállítási díjak alapján. Automatikus elszámolások feldolgozása és nyomtatása.

Részletes napi elszámolás

A legfontosabb napi statisztikai adatok lekérdezése: forgalom, fizetési módok eloszlása, rendelések száma. Lekérdezés után nyomtatható és tárolható, így használatával a munkatársak könnyedén el tudják végezni a napi zárást.

Jogkörök

Külön jogokkal és belépési kóddal rendelkező felhasználók létrehozása (pl. diszpécser, pincér).

Adat import- és exportálás

Étlap, kiszállítási címlista, felhasználók, feliratkozók és rendelések exportálása és importálása egy kattintással.

Személyzeti rendelés

Személyzeti rendelés leadása és kezelése az általános forgalomtól elkülönítve. Százalékos kedvezmények beállítása.

Elviteles rendelés kezelése

Rendelések kiadása elvitelre.

Korábbi rendelések visszanézése

Az előző napi vagy régebbi rendelések lehívása, megtekintése, szűrése és kezelése.

Rendelések törlése

Tulajdonosi joggal a hibás rendelések azonnal törölhetők a rendszerből, így nem kerül továbbításra az NTAK felé.

Asztali kiszolgálás

A rendszerben rögzített asztalokra a pincérek felvehetik a rendeléseket, kezelhetik a tételeket és ellenőrizhetik az asztalfoglalásokat.

Részletek

Pultos gyors kiszolgálás

Pultos gyors kiszolgálást támogató funkció a gyorsabb értékesítés érdekében.

Részletek

Vendégek kezelése

Meglévő vevők kezelése, keresése, módosítása és exportálása.

Futárblokkra felvihető reklámszöveg

Egyedi reklámszöveg készíthető a futárblokk aljára. Pl. "Szeptemberben minden pizzánkat 10%-kal kedvezőbb áron vásárolhatod meg!"

Összesítő blokk reklámszöveg

Egyedi reklámszöveg készíthető a rendelést összesítő blokk aljára, amelyet fizetéskor a pincérek nyújtanak át a vevőnek.

Egyedi program használata

Könnyen telepíthető, Windows rendszerre optimalizált program a még gyorsabb használat és a még könnyebb kezelhetőség érdekében.

Blokk nyomtatása egy kattintással

Rendelés elfogadásakor automatikus blokk nyomtatás.