Funkciók

Így könnyítjük meg csapatod munkáját!

NTAK adatszolgáltatás

Rendszerünk használatával nincs szükség további teendőkre, mindent automatikusan elvégzünk és kalkulálunk. Szerver oldali működésnek hála még a zárva tartást is elküldjük anélkül, hogy meg kéne nyitni a programot.

Részletek

SzinkronMester

Ez egy egyedülálló funkció amely gyors és stabil működést biztosít. A POS program működése nem függ az internet ingadozásától vagy megszűnésétől. Emiatt minden kattintás azonnali, a rendeléseket pedig offline módban is lehet kezelni. A háttér szinkronizáció nem akadályozza a munkafolyamatokat és a tökéletes optimalizálásnak köszönhetően a legkisebb szakadozó internet mellett is könnyedén eljuttatja az adatokat a szerver részére.

Kiszállítási területek kezelése

Kiszállítási területek jelölése térképen, zónákra osztva. Beállítható külön minden területre a hozzá tartozó egyedi kiszállítási idő, kiszállítási díj, minimum kosárérték és még sok más hasznos beállítás.

Raktárkészlet, receptúra és standolás

Receptúrák feltöltésével pontosan nyomon követhető,  hogy melyik alapanyag hogyan fogy és mennyinek kellene lennie. Innentől kezdve nem lesz olyan, hogy eltűnik 1 kg sajt vagy 2 rúd kolbász.

A bevételezés segítségével mindig feljegyezheted, hogy éppen mennyibe kerültek az alapanyagok és vissza is nézheted hogyan változtak az árak.

Munkatársak felügyelete

A munkatársak hozzáférése korlátozott, mindenki kizárólag a jogkörének megfelelő, a munkakörében releváns funkciókat éri el.

Az elvégzett műveleteket és módosításokat a rendszer minden felhasználó esetében rögzíti, így segít megelőzni az esetleges visszaéléseket.

Külső portál integráció

Hihetetlen sok időt vesz el, ha a különböző portálokról érkező rendeléseket manuálisan be kell pötyögni a gépbe. Nálunk az összes nagyobb portállal ingyenesen használhatod az automata rendelés beolvasást! Hogy ez mit jelent? Nincs többé időpazarlás és emberi hiba, minden rendelés automatikusan megjelenik a munkatársak részére.

Összekötött portálok: Foodora, Wolt, Éhenhalok, Falatozz, VisitMe.

Részletek

Futárok és futár elszámolás

Regisztrálhatók a futár kollégák a rendszerben. Kiszállítás esetén a rendeléshez társíthatható a futár neve, így a nap végén pontos statisztika kapható arról, ki, mikor, milyen ételt szállított ki.

Futárok fizetésének elszámolása a kiszállított rendelések, címpénz és a kiszállítási díjak alapján. Automatikus elszámolások feldolgozása és nyomtatása.

Asztalos kiszolgálás

Elég egy sima asztal lista vagy szükséged van egy több helységes asztal térképre? Rendszerünkben ezeket díjmentesen beállíthatod és használhatod. Ha rendezvény miatt változik az asztalok elrendezése, akkor az könnyen beállítható akár munka közben, akár még a rendezvény előtt.

Külön kezelhetsz helyiségeket, mint pl. kerthelyiség, teraszos rész vagy belső nagyterem. Tetszőlegesen beállítva az éttermedre szabva. Még az új pincéreknél sem lesz probléma, hiszen rögtön látni fogja, hogy mi és hol helyezkedik el.

Gyors kiszolgálás

Pultos gyors kiszolgálást támogató funkció a gyorsabb értékesítés érdekében, hiszen nincs szükség asztalokat böngészni, teljesen más a lefolyása mint egy pincéres kiszolgálásnál. Az eladó gyorsan felüti a tételeket, kinyomtatja a blokkot és kiválasztja a fizetési módot.

Pénztárgép és adóügyi nyomtató kapcsolat

Lépj túl a NAV-os büntetéseken! Pénztárgép kapcsolatunkkal csak egy kattintás és minden adat pontosan fel lesz ütve. Nincs emberi tévedés, elgépelés és sok elpazarolt idő. Még azt is kiválaszthatod, hogy tételesen szeretnéd vagy áfa bontásban.

Részletek

Kiszállítós rendelések és ügyfél adatbázis

Hála az ingyenes portál integráció (Foodora, Wolt, Éhenhalok, Falatozz) nem kell bajlódni a külsős rendelések bepötyögésével. Ráadásul villámgyors a telefonos rendelés felvétel az ügyfél adatbázisnak köszönhetően. Mindegy hogy visszatérő vevő vagy új vásárló, az adatbázisod - ami felbecsülhetetlen értékű - folyamatosan növekszik.

Többnyelvű POS és admin

Az Orsys POS programját és adminisztrációs felületét is egyaránt úgy készítettük el, hogy több nyelven is használhatod. Nem kell aggódnod a munkatárak miatt sem, hiszen mindenki be tudja magának állítani a megfelelő nyelvet.

Statisztikák

Statisztika nélkül vezetni az éttermet olyan, mint vakon vezetni egy autót. Lehet elképzelésed az irányról, de sosem fogod tudni, hogy valójában merre haladsz. Ha nincsenek megfelelő statisztikáid, nem tudsz megalapozott, adatvezérelt döntéseket hozni. Statisztika hiányában, a konkurencia a kanyarban fog megelőzni téged, mert ő már használja a szoftverünket.

Az Orsys szoftverben 20 különböző grafikon érhető el, ami segít az éttermed vezetésében.