2024. 08. 31-ig minden új partner 50% kedvezményt kap az első 3 hónapra, garanciával

Részletek

Egyszerű vendéglátás, könnyű üzemeltetés

Tedd könnyebbé az életed és csökkentsd a mindennapi stresszt egy profi éttermi szoftverrel.

Kérem az ingyenes bemutatást
  • Zöld pipa, ami azt jelöli, hogy igen
    Gyors munkavégzés, kevesebb stressz
  • Zöld pipa, ami azt jelöli, hogy igen
    Egyszerű kezelni, bárki megtanulja használni
  • Zöld pipa, ami azt jelöli, hogy igen
    Munkatársak felügyelete akár otthonról is
Boldog férfi étterem tulajdonos az étterem konyhájában

Óriási segítség a mindennapokban

Lépj szintet a vendéglátásban és ne bízd a véletlenre a vállalkozásod

Gyorsabb feldolgozás, kevesebb várakozás

Innovatív és gyors kezelőfelületünknek hála egy rendelés felvitele a rendszerbe pár kattintás. Felejtsd el a várakozó ügyfeleket és az emberi tévedéseket.

A szoftver kinézetét több száz étterem és vendéglátó egység napi használata alapján terveztünk meg, hogy biztosan minden ott legyen, ahol lennie kell. Hetente akár több órát is megspórolhatsz a munkatársaid idejéből, ami miatt több rendelést tudnak feldolgozni vagy éppen más feladatokban tudnak neked segíteni.

Az Orsys éttermi szoftver POS felületén megjelenő asztalos, helyben fogyasztásos rendelés felvételének kinézete

Egyszerű felület, gyors betanulás

Nincs szükség külön órákra és hosszú betanulásra. A felület kortól és nemtől független bárki könnyedén tudja használni.

Munkatársak ellenőrzése

Az elvégzett műveleteket és módosításokat a rendszer minden felhasználó esetében rögzíti, így segít megelőzni az esetleges visszaéléseket.

Automatikus NTAK adatszolgáltatás

Rendszerünk mindent továbbít az NTAK számára ami kötelező, nincs vele további teendőd. Az NTAK megfelelés azonnali és automatikus.

Kiknek ajánljuk?

Rólunk mondták

Partnerünk, az American Burger & Steak House logója

American Burger & Steak House

Durst Attila

"A szoftware már most is többet nyújt, mint a piacon lévő többi ár-érték arányban. A csapat nagyon segítőkész, azonnal reagál az esetlegesen felmerülő problémákra. Akinek még nincs szoftware, ne is nézegessen tovább, mi megtettük hosszú hónapokig tesztelve a többit helyetettek. 😊"

Partnerünk, a Blackmail Bistro logója

Blackmail Bistro

Kállay Tamás

"A BlackMail Bistro az Orsys vendéglátó szoftverében találta meg a tökéletes társat. Első telefonbeszélgetésünk után azonnal demo verziót adtak át, ami bizonyította, hogy nem lesz félrevezetés a kínált termékkel kapcsolatban. Nincsenek apróbetűs részek a szerződésben, azt kaptuk amit ígértek, sőt annál sokkal többet. Féléves együttmüködésünk alatt, számos frissítés jött ki, folyamatosan figyelik és mérik a partnereik igényeit és azoknak megfelelően fejlesztik a programot. Telepítése gyors és egyszerű, a kezelőfelület letisztult és érthető. Baráti árért, elsőosztályú ügyfélkezelés, lelkesedéssel ötvözött profizmus, így jellemezném őket (az NTAK kérdésében is elsőként reagáltak, kérdéseinkre egyszerű és érthető válaszokat kaptunk). Köszönjük szépen Orsys az eddigieket, reméljük nagyon sokáig együtt dolgozunk még!"

Partnerünk, a Firpo Buger logója

Firpo Burger

Rubics László

"Az Orsys vendéglátós szoftver mindenki számára tökéletes választás, mindegy mekkora éttermet vagy büfét üzemeltet! Egyszerű, könnyen kezelhető letisztult dizájn, gyors ügyfélszolgálat, (tényleg brutál gyors) Az elmúlt években több kisebb nagyobb rendszerrel dolgoztunk már, de ennyire zökkenőmentes és személyre szabottal még nem találkoztunk! Száz szónak is egy a vége, ahogy a Firpo Burger szlogenje is mondja, Aki próbálta az tudja!"

Partnerünk, az Alice's Cake Cukrászda logója

Alice's Cake Cukrászda

Csonka Márk János

"Az Orsys vendéglátó szoftver a legjobb választás, ha egy egyszerű, könnyen kezelhető éttermi szoftvert szeretnétek használni! Az ügyfélszolgálat gyors és precíz bármilyen probléma merüljön fel mindenre a lehető leggyorsabban megoldást találnak. Ez a vendéglátó szoftver tényleg értünk van! 😊"

Partnerünk, a Két egér pizzéria és söröző logója

Kétegér Pizzéria

Kovács András

"Nagyon meg vagyunk elégedve az Orsys csapatával és szoftverével. Minden általunk kért fejlesztést elvégeztek, mindig segítőkészek, látszik, hogy komolyan gondolják a kis éttermek segítését! Mindenkinek csak ajánlani tudom."

"Az indulás kicsit döcögött, de minden segítséget megkaptunk hogy legyőzzük a kezdeti nehézségeket! Maximálisan ajánlani tudom az ORSYS csapatát!"

A Haverom Burgerháza
Horányi Sándor

"Gyors és átlátható rendszer. Jól lehet vele dolgozni."

Népkerti falatozó
Hornyákné Beáta

"Great software at a great price. Fast technical support. Convenience of the establishment of products and recipes. I recommend!"

Bárom Bár
Fedchenko Maxim

"Szoftver remek, kezelhetősége szuper egyszerű, a csapat segítőkész és gyorsan reagáltok kB mindenre"

Que Pasta
Knoll Péter

"Segítő készek vagytok és egyszerűen lehet használni a szoftvert."

La Fermata Pizzéria
Czeilinger Ferenc

"Nagyobb és régebbi cégeket megszégyenítő módon törtetek be a piacra, ahol igazán van helyetek."

Faya Bakery
Soós Péter

Könnyedén betanulható

Nincs szükség külön órákra és hosszú gyakorlási időszakra. UX designereink úgy alakították ki a felületet, hogy kortól és nemtől független bárki könnyedén tudja használni.

Ráadásul csatlakozás után átadunk egy részletes videó anyagot, ahol bemutatjuk a szoftver minden fontos funkciójának működését, amit akár a munkatársaknak is meg lehet mutatni.

Garantált működés és minőség

Büszkék vagyunk rá, hogy működésünk alatt még egyetlen vendéglátó egység sem mondta fel a szerződést azért, mert ne lett volna elégedett a működésünkkel. Garantálni tudjuk, hogy nem fogsz csalódni!

Nincs szükség drága eszközökre

Vendéglátó szoftverünk működéséhez nincs szükség milliós eszközöket vásárolni, elég egy középkategóriás tablet is hozzá.

Működik a meglévő nyomtatóddal, de kínálunk pénztárcabarát megoldásokat közvetlen a gyártótól.

Automatikus NTAK adatszolgáltatás

Ma már Magyarországon nem vendéglátó szoftver az a rendszer ami nem könnyíti meg az éttermesek dolgát és küldi az NTAK-nak a szükséges adatokat.

Rendszerünk használatával nincs szükség további teendőkre, mindent automatikusan elvégzünk és kalkulálunk. Szerver oldali működésnek hála még a zárva tartást is elküldjük anélkül, hogy meg kéne nyitni a programot.

Minden méretben segítség

Szoftverünket a kezdetektől úgy fejlesztettük, hogy különböző típusú vendéglátó helyek segítségét kértük, ezért minden éttermi formára és méretre tökéletes megoldást nyújt.

Legyél akár étterem, pizzéria, büfé, food truck, kávézó, pékség vagy pub tulajdonosa / vezetője, biztos lehetsz abban, hogy kiszolgáljuk igényeidet.

Ők már minket használnak

Partnerünk, a Bocanova Olasz étterem logójaPartnerünk, az Aladdin Gyros logójaPartnerünk, a Tüzestál étterem logójaPartnerünk, az American Burger & Steak House logójaPartnerünk, a Best Hollywood Pizza logójaPartnerünk, a Heaven Diner logójaPartnerünk, a Marshmallows The Sweetest Bar logójaPartnerünk, a Stég Placc logójaPartnerünk, a Várkert Söröző és Pizzéria logójaPartnerünk, a Greekland logójaPartnerünk, a Feta Gyros logójaPartnerünk, a Terasz Burger & Bár logójaPartnerünk, a Pizzalux logójaPartnerünk, a Firpo Buger logójaPartnerünk, a Darband Persian Restaurant logójaPartnerünk, a Nyírségi Pizzéria & Gyros logójaPartnerünk, a Csücsök Csárda logójaPartnerünk, a Billencs Büfé logója

És még több 100 partner...

Próbáld ki kötelezettségek nélkül

Egyik partnerünk sem bánta meg a csatlakozást ezért felajánljuk neked, hogy ingyenesen kiprobálhasd! Keress minket és kollégáink akár személyesen is bemutatják neked a programunk használatát, de demó hozzáférést is tudunk biztosítani.

Kérem az ingyenes demót