7 tipp éttermi esemény promotálására
A látogatók becsábításának egyik legjobb módja egy esemény vagy rendezvény szervezése. Ezzel a lehetőséggel nem csak új vendégeket szerezhetsz de a régi törzs vendégeket is megmozgathatod.
Tovább olvasom...
“Agyal, ötletel, fejleszt, tanul” - a válság túléléséért
Sokan bezártak, sokan tervezik a bezárást, van aki motivációját vesztette, de szerencsére vannak, akik nem adják fel és azon ötletelnek, hogyan lehetne túlélni ezt a válságos időszakot.
Tovább olvasom...
Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, hogyan reklámozd az éttermed.
A következő kérdésre voltunk igazán kíváncsiak: “Hogyan érdemes reklámozni egy éttermet?”. Kaptunk is egy részletes választ...
Tovább olvasom...
Étterem marketing trendek 2023-ban
Ebben a cikkünkben a 2023-ban várható legfontosabb marketing trendeket szedtük össze neked egy helyre. Nagy figyelmet kell fordítani ezekre a változásokra, mert ha nem cselekszel akkor lemaradsz.
Tovább olvasom...
Vendéglátóként hogyan szerezz több értékelést a Google profilodra
A legtöbb étterem tulajdonos nincs tisztában azzal, mennyire fontosak a mai világban az értékelések. A potenciális vásárlók többsége azt az éttermet választja, aminek a legtöbb értékelése van...
Tovább olvasom...
21 Instagram tipp éttermeknek
Ha az éttermed népszerűségének és ismertségének növelésében gondolkodsz, feltétlenül olvasd el tanácsainkat, melyek segíthetnek rávilágítani arra, hogyan fogj hozzá a marketingcsatorna fellendítéséhez.
Tovább olvasom...
Kormányinfó - Fontos változás a vendéglátásban
Turisztikai akciótervet fogadott el a kormány. Kitolják az NTAK-ot és változik a SZÉP kártya
Tovább olvasom...
Milyen költségekkel jár az NTAK összekötés?
Milyen költségekkel jár az NTAK összekötés? Melyik éttermi szoftvert válassza egy étterem, bár vagy büfé? Ezekre adunk választ ebben a cikkben.
Tovább olvasom...
NTAK változások és új információk... 2
További információkkal bővült az NTAK adatszolgáltatási kötelezettség.
Tovább olvasom...
Éttermi házhozszállítás 18% áfával
Sok kiszállításos vendéglátó étterem hibásan üti fel a mai napig az ÁFA tartalmat a pénztárgépben és ezért százezreket buknak. Tisztázzuk ezt a félreértést most és mindenkorra!
Tovább olvasom...