Pizzéria szoftver Pizzériák részére fejlesztve

NTAK kompatibilis éttermi szoftver, ami gyorsítja a rendelésfelvételt, egyszerűbbé teszi az elszámolást, időt és pénzt spórol meg!

Kérem az ingyenes bemutatást
 • Zöld pipa, ami azt jelöli, hogy igen
  Ingyenes portál integrációk
 • Zöld pipa, ami azt jelöli, hogy igen
  Rendelő adatbázis építés
 • Zöld pipa, ami azt jelöli, hogy igen
  Telefonos rendelések felvétele
Pizza konyhában egy fiatalember éppen készít két pizzát
Minden idődet elveszi a pizzériád működtetése?

Szoftverünk használatával a legtöbb helyen időt tudsz spórolni, legyen az elszámolás, raktárkészlet vagy akár a telefonos rendelés.

Nem termel elég pénzt a pizzériád?

Rendelésenként pár forint is óriási különbség. Ha a szoftverünket használod több rendelést tudsz feldolgozni és pontos rálátásod lesz a pénzmozgásra.

Nem találsz elég alkalmazottat?

Könnyítsd meg a munkájukat, hogy több rendelést tudjanak kezelni és kiszállítani. Máris elég eggyel kevesebb alkalmazott.

Neked ajánljuk ha

 • fontos számodra az elszámoltathatóság és a követhetőség;
 • szeretnél kiemelkedni a konkurenciák közül és jobb vásárlói élményt nyújtani a megrendelőidnek;
 • látni szeretnéd, hogy egy étel előállítása pontosan mennyibe került;
 • néha kicsit távol lennél az étteremtől és szeretnéd, ha egy önműködő gépezetként működjön;
 • nem a mindennapi üzemeltetéssel foglalkoznál hanem azzal, ami igazán fontos Neked.
Kérem az ingyenes demót

Milyen egy jó pizzéria?

Az éttermed olyan mint egy gépjármű. Minden kicsi és nagy alkatrésze azért dolgozik folyamatosan, hogy neked már csak az irányítással kelljen foglalkoznod. Nincs felesleges alkatrész, amit csak úgy kidobhatnál a gépezetből. Ha az autód karban van tartva, akkor bárhová elmehetsz vele és nem kell rettegned attól, hogy éppen mikor fullad le. Ugyanígy fontos a pizzériádat is karbantartani. Nem szabad engedned, hogy felesleges alkatrészek legyenek. Ha bármi meghibásodik, azt rögtön javítani kell. Szoftverünk ebben segít neked!

Vendéglátó szoftverünkkel minden munkafolyamat gyorsabban és egyszerűbben elvégezhető. Az automatizáció segítségével sok feladatot leveszünk a munkatársaid válláról. Könnyedén ellenőrizhető minden a rendszerben, legyen az pénzforgalom vagy raktárkészlet, és kiszűrhető, hogy egy alkalmazott becsületesen dolgozik-e.

Biztosak vagyunk benne, hogy ha választhatnál egy rozoga bontóból kihozott jármű és egy profin karbantartott sportautó között, akkor melyiket választanád! Ha ez így van, akkor hozd meg a vállalkozásodban is az egyik legjobb döntést!

Hogyan segít neked az Orsys szoftver?

Telefonos rendelésfelvétel pár kattintással

Mikor telefonon hívnak a vásárlók, akkor nagyon fontos, hogy minél gyorsabban a legjobb kiszolgálást kapják. Lassít a folyamatokon, ha minden egyes alkalommal el kell kérni a rendelő címét és minden adatát. Amint a diszpécser felveszi a telefont és beírja a számát, azonnal látja minden adatát. Már meg is kérdezheti, melyik címre szeretne rendelni és már fel is ütheti a kéréseit. Egy jól működő telefonos funkcióval perceket lehet spórolni 1 rendelésen, amit ha összeadunk egy nap alatt akár órákat is jelenthet.

Megrendelő adatbázis építése

Milyen jó lenne, ha minden vevőd adata egy helyen lenne? Ezt a funkciót erre találtuk ki. Telefonszáma, email címe, milyen ételeket szeret és milyen gyakran szokott rendelni. Mindegy hogy visszatérő vevő vagy új vásárló, az adatbázisod - ami felbecsülhetetlen értékű - folyamatosan növekszik. Az adatokat kimentheted, módosíthatod és kezelheted is.

Kiszállítós rendelések által folyamatosan bővülő felhasználói adatbázis az Orsys éttermi szoftver adminisztrációs felületén

Ingyenes portál integráció

Hihetetlen sok időt vesz el, ha a különböző portálokról érkező rendeléseket manuálisan be kell pötyögni a gépbe. Nálunk az összes nagyobb portállal ingyenesen használhatod az automata rendelés beolvasást! Hogy ez mit jelent? Nincs többé időpazarlás és emberi hiba, minden rendelés automatikusan megjelenik a diszpécser részére.

Összekötött portálok: Foodora, Wolt, Éhenhalok, Falatozz.

Méret és feltét kezelés

Egy jó pizzériánál elengedhetetlen az ételek megfelelő kezelése. Ha a vásárlók extra feltétet szeretnének kérni a pizzájukra, akkor a diszpécser könnyedén felütheti a rendszerben és még az extra díjakat is számoljuk.

Futár elszámolás

Felejtsétek el a papírt és a ceruzát. Rendszerünk automatikusan kikalkulálja, melyik futárodnak mennyi fizetés jár és mennyit kell visszaadnia. Ezeket az elszámolásokat bármikor visszanézheted és ellenőrizheted. Munkatársaknak nincs lehetőségük variálni a számokkal, feketén-fehéren ott van minden adat.

Legyen egyszerű címpénz vagy bonyolult területalapú elszámolásod, mindegyikkel tud számolni a rendszerünk.

Napi elszámolás

A nap végi zárásnál és napközben is készíthetsz napi elszámolásokat. Ebben benne van a teljes forgalmad, a fizetési módok közötti különbség és még sok hasznos információ. Ezeket bármikor visszanézheted és ellenőrizheted. Már nincs szükség kockás papírra és számológépre.

Futár és konyhablokk

Rendszerünk egy kattintással nyomtatja a kért blokkot. Nem elég hogy ezt teljesen az éttermedre szabhatod, de még további reklámokat is elhelyezhetsz a blokk alján, így biztos lehetsz benne, hogy eljut a vásárlódhoz! Nem elég hogy több törzsvendéget vonzhatsz be, de a működésed is egyszerűbb lesz.

Egy POS gép és egy blokknyomtató, ahol automatikusan nyomtatnak blokkot a POS rendszer segítségével

Pénztárgép kapcsolat

Lépj túl a NAV-os büntetéseken! Pénztárgép kapcsolatunkkal csak egy kattintás és minden adat pontosan fel lesz ütve. Nincs emberi tévedés, elgépelés és sok elpazarolt idő. Még azt is kiválaszthatod, hogy tételesen szeretnéd vagy áfa bontásban.

Pénztárgép, ami éppen egy alkalmazott kezel

Raktárkészlet kezelés és receptúra

Receptúrák feltöltésével pontosan nyomon követhető,  hogy melyik alapanyag hogyan fogy és mennyinek kellene lennie. Innentől kezdve nem lesz olyan, hogy eltűnik 1 kg sajt vagy 2 rúd kolbász.

A bevételezés segítségével mindig feljegyezheted, hogy éppen mennyibe kerültek az alapanyagok és vissza is nézheted hogyan változtak az árak.

Rendszerünk akkor is jelez ha egy étel ára nem megfelelő, mert túl drága lett az alapanyag és máris javaslatot tesz, hogy mennyiért kéne értékesíteni az adott tételt.

Az Orsys éttermi szoftver adminisztrációs felületén található termék receptúra beállításának megjelenítése

Allergének és tápérték kezelése

Minden tételnek megadható az allergén tartalma, így ha egy kényesebb vásárló hívja az éttermet, akkor a diszpécsereid magabiztosan tájékoztatni tudják az ételek allergén tartalmáról. Sőt, még a különböző tápértékeket is vissza tudják mondani a vevőnek.

Az Orsys éttermi szoftver adminisztrációs felületén lévő termék beállítások és azon belüli is az allergének és tápértékek láthatóak

Távoli hozzáférés

Legyél otthon vagy a tengerparti nyaralásodon, távolról, egy telefonról bármikor megnézheted mi a helyzet az éttermedben. Statisztikákat nézhetsz, rendeléseket számolhatsz vagy akár az aktuális raktárkészletet is leellenőrizheted.

Egy fiatalember a kanapéján ülve a telefonjával a kezében nézi a laptopját, ami azt jelképezi, hogy távolról, a világ bármely pontjáról is felügyelhető az étterem

Ingyenes fejlesztések

Partnereink minden frissítést, új funkciót és javítást ingyenesen megkapnak. Nincs szükség további díjak kifizetésére. Szoftverünk mindig jelez ha van új frissítés, és az újdonságokat is megjeleníti Neked. Így mindig biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szoftvert használod a mindennapokban.

Billentyűzeten egy frissítés gomb, ami azt jelöli, hogy automatikusan és ingyenesen elérhetőek az új frissítések

Mit mondanak partnereink az ORSYS rendszerről?

Partnerünk, az American Burger & Steak House logója

American Burger & Steak House

Durst Attila

"A szoftware már most is többet nyújt, mint a piacon lévő többi ár-érték arányban. A csapat nagyon segítőkész, azonnal reagál az esetlegesen felmerülő problémákra. Akinek még nincs szoftware, ne is nézegessen tovább, mi megtettük hosszú hónapokig tesztelve a többit helyetettek. 😊"

Partnerünk, a Blackmail Bistro logója

Blackmail Bistro

Kállay Tamás

"A BlackMail Bistro az Orsys vendéglátó szoftverében találta meg a tökéletes társat. Első telefonbeszélgetésünk után azonnal demo verziót adtak át, ami bizonyította, hogy nem lesz félrevezetés a kínált termékkel kapcsolatban. Nincsenek apróbetűs részek a szerződésben, azt kaptuk amit ígértek, sőt annál sokkal többet. Féléves együttmüködésünk alatt, számos frissítés jött ki, folyamatosan figyelik és mérik a partnereik igényeit és azoknak megfelelően fejlesztik a programot. Telepítése gyors és egyszerű, a kezelőfelület letisztult és érthető. Baráti árért, elsőosztályú ügyfélkezelés, lelkesedéssel ötvözött profizmus, így jellemezném őket (az NTAK kérdésében is elsőként reagáltak, kérdéseinkre egyszerű és érthető válaszokat kaptunk). Köszönjük szépen Orsys az eddigieket, reméljük nagyon sokáig együtt dolgozunk még!"

Partnerünk, a Firpo Buger logója

Firpo Burger

Rubics László

"Az Orsys vendéglátós szoftver mindenki számára tökéletes választás, mindegy mekkora éttermet vagy büfét üzemeltet! Egyszerű, könnyen kezelhető letisztult dizájn, gyors ügyfélszolgálat, (tényleg brutál gyors) Az elmúlt években több kisebb nagyobb rendszerrel dolgoztunk már, de ennyire zökkenőmentes és személyre szabottal még nem találkoztunk! Száz szónak is egy a vége, ahogy a Firpo Burger szlogenje is mondja, Aki próbálta az tudja!"

Partnerünk, az Alice's Cake Cukrászda logója

Alice's Cake Cukrászda

Csonka Márk János

"Az Orsys vendéglátó szoftver a legjobb választás, ha egy egyszerű, könnyen kezelhető éttermi szoftvert szeretnétek használni! Az ügyfélszolgálat gyors és precíz bármilyen probléma merüljön fel mindenre a lehető leggyorsabban megoldást találnak. Ez a vendéglátó szoftver tényleg értünk van! 😊"

Partnerünk, a Két egér pizzéria és söröző logója

Kétegér Pizzéria

Kovács András

"Nagyon meg vagyunk elégedve az Orsys csapatával és szoftverével. Minden általunk kért fejlesztést elvégeztek, mindig segítőkészek, látszik, hogy komolyan gondolják a kis éttermek segítését! Mindenkinek csak ajánlani tudom."

"Az indulás kicsit döcögött, de minden segítséget megkaptunk hogy legyőzzük a kezdeti nehézségeket! Maximálisan ajánlani tudom az ORSYS csapatát!"

A Haverom Burgerháza
Horányi Sándor

"Gyors és átlátható rendszer. Jól lehet vele dolgozni."

Népkerti falatozó
Hornyákné Beáta

"Great software at a great price. Fast technical support. Convenience of the establishment of products and recipes. I recommend!"

Bárom Bár
Fedchenko Maxim

"Szoftver remek, kezelhetősége szuper egyszerű, a csapat segítőkész és gyorsan reagáltok kB mindenre"

Que Pasta
Knoll Péter

"Segítő készek vagytok és egyszerűen lehet használni a szoftvert."

La Fermata Pizzéria
Czeilinger Ferenc

"Nagyobb és régebbi cégeket megszégyenítő módon törtetek be a piacra, ahol igazán van helyetek."

Faya Bakery
Soós Péter

Ők már minket használnak

Partnerünk, a Bocanova Olasz étterem logójaPartnerünk, a Tüzestál étterem logójaPartnerünk, a Maestro Étterem logójaPartnerünk, a Pizzalux logójaPartnerünk, a Szabolcsi Ízek logójaPartnerünk, a La Bella étterem és pizzéria logójaPartnerünk, a Pizza La Fermata logójaPartnerünk, a Betérő konyha logójaPartnerünk, a Várkert Söröző és Pizzéria logójaPartnerünk, a Nyírségi Pizzéria & Gyros logójaPartnerünk, a Haraplak Bisztro & Pizzéria logójaPartnerünk, az Alberto's logójaPartnerünk, a Heaven Diner logójaPartnerünk, a Best Hollywood Pizza logójaPartnerünk, a Greekland logója

És még több 100 partner...

Szoftverünk számokban

128 db
Hozzád hasonló partner
168 869 db
Idei feldolgozott rendelés
1.6 mrd Ft
Idei forgalom

Mindez mennyiért?

Havi 2 ebéd áráért.

15 900 Ft/hó

Javítsd pizzáriád működését és kerülj ki a konkurenciák közül!

Kérem az ingyenes demót

Gyakori kérdések

Ki lehet próbálni a programot?
Mi a minimum gépigény?
Használhatom a saját nyomtatóm?
Hogyan történik a jelentkezés folyamata?
Hogyan fizethetek a havidíjért?
Az NTAK adattovábbítás automatizált vagy manuálisan kell küldeni?
Felhőalapú a rendszer?
Hogyan zajlik az éttermi portál integráció?
Lehet előrendelést felvenni?
Lehet év közben csomagot váltani?
Működik a rendszer gyenge hálózat/hálózati hiba mellett is?