Minden idődet elveszi a pizzériád működtetése?

Szoftverünk használatával a legtöbb helyen időt tudsz spórolni, legyen az elszámolás, raktárkészlet vagy akár a telefonos rendelés.

Nem termel elég pénzt a pizzériád?

Rendelésenként pár forint is óriási különbség. Ha a szoftverünket használod több rendelést tudsz feldolgozni és pontos rálátásod lesz a pénzmozgásra.

Nem találsz elég alkalmazottat?

Könnyítsd meg a munkájukat, hogy több rendelést tudjanak kezelni és kiszállítani. Máris elég eggyel kevesebb alkalmazott.

Neked ajánljuk ha

Milyen egy jó pizzéria?

Az éttermed olyan mint egy gépjármű. Minden kicsi és nagy alkatrésze azért dolgozik folyamatosan, hogy neked már csak az irányítással kelljen foglalkoznod. Nincs felesleges alkatrész, amit csak úgy kidobhatnál a gépezetből. Ha az autód karban van tartva, akkor bárhová elmehetsz vele és nem kell rettegned attól, hogy éppen mikor fullad le. Ugyanígy fontos a pizzériádat is karbantartani. Nem szabad engedned, hogy felesleges alkatrészek legyenek. Ha bármi meghibásodik, azt rögtön javítani kell. Szoftverünk ebben segít neked!

Vendéglátó szoftverünkkel minden munkafolyamat gyorsabban és egyszerűbben elvégezhető. Az automatizáció segítségével sok feladatot leveszünk a munkatársaid válláról. Könnyedén ellenőrizhető minden a rendszerben, legyen az pénzforgalom vagy raktárkészlet, és kiszűrhető, hogy egy alkalmazott becsületesen dolgozik-e.

Biztosak vagyunk benne, hogy ha választhatnál egy rozoga bontóból kihozott jármű és egy profin karbantartott sportautó között, akkor melyiket választanád! Ha ez így van, akkor hozd meg a vállalkozásodban is az egyik legjobb döntést!

  • Elég profitot termel, hogy eltarthasd a családod
  • Automata önműködő rendszerként üzemel nélküled
  • Nincs probléma és mindenki tudja mi a dolga
  • Nincs sok selejt és eltünt alapanyag

Próbáld ki ingyenesen, vagy kérd kollégánktól a bemutatót!

Miben hasznos számodra az Orsys éttermi szoftver?

Telefonos rendelésfelvétel pár kattintással

Mikor telefonon hívnak a vásárlók, akkor nagyon fontos, hogy minél gyorsabban a legjobb kiszolgálást kapják. Lassít a folyamatokon, ha minden egyes alkalommal el kell kérni a rendelő címét és minden adatát. Amint a diszpécser felveszi a telefont és beírja a számát, azonnal látja minden adatát. Már meg is kérdezheti, melyik címre szeretne rendelni és már fel is ütheti a kéréseit. Egy jól működő telefonos funkcióval perceket lehet spórolni 1 rendelésen, amit ha összeadunk egy nap alatt akár órákat is jelenthet.

Megrendelő adatbázis építése

Milyen jó lenne, ha minden vevőd adata egy helyen lenne? Ezt a funkciót erre találtuk ki. Telefonszáma, email címe, milyen ételeket szeret és milyen gyakran szokott rendelni. Mindegy hogy visszatérő vevő vagy új vásárló, az adatbázisod - ami felbecsülhetetlen értékű - folyamatosan növekszik. Az adatokat kimentheted, módosíthatod és kezelheted is.

Megrendelők adatbázisa

Ingyenes portál integráció

Hihetetlen sok időt vesz el, ha a különböző portálokról érkező rendeléseket manuálisan be kell pötyögni a gépbe. Nálunk az összes nagyobb portállal ingyenesen használhatod az automata rendelés beolvasást! Hogy ez mit jelent? Nincs többé időpazarlás és emberi hiba, minden rendelés automatikusan megjelenik a diszpécser részére.

Összekötött portálok: Foodpanda, Wolt, Éhenhalok, Falatozz.

Portál integráció

Méret és feltét kezelés

Egy jó pizzériánál elengedhetetlen az ételek megfelelő kezelése. Ha a vásárlók extra feltétet szeretnének kérni a pizzájukra, akkor a diszpécser könnyedén felütheti a rendszerben és még az extra díjakat is számoljuk.

Futár elszámolás

Felejtsétek el a papírt és a ceruzát. Rendszerünk automatikusan kikalkulálja, melyik futárodnak mennyi fizetés jár és mennyit kell visszaadnia. Ezeket az elszámolásokat bármikor visszanézheted és ellenőrizheted. Munkatársaknak nincs lehetőségük variálni a számokkal, feketén-fehéren ott van minden adat.

Legyen egyszerű címpénz vagy bonyolult területalapú elszámolásod, mindegyikkel tud számolni a rendszerünk.

Napi elszámolás

A nap végi zárásnál és napközben is készíthetsz napi elszámolásokat. Ebben benne van a teljes forgalmad, a fizetési módok közötti különbség és még sok hasznos információ. Ezeket bármikor visszanézheted és ellenőrizheted. Már nincs szükség kockás papírra és számológépre.

Futár és konyhablokk

Rendszerünk egy kattintással nyomtatja a kért blokkot. Nem elég hogy ezt teljesen az éttermedre szabhatod, de még további reklámokat is elhelyezhetsz a blokk alján, így biztos lehetsz benne, hogy eljut a vásárlódhoz! Nem elég hogy több törzsvendéget vonzhatsz be, de a működésed is egyszerűbb lesz.

Blokk nyomtatás

Pénztárgép kapcsolat

Lépj túl a NAV-os büntetéseken! Pénztárgép kapcsolatunkkal csak egy kattintás és minden adat pontosan fel lesz ütve. Nincs emberi tévedés, elgépelés és sok elpazarolt idő. Még azt is kiválaszthatod, hogy tételesen szeretnéd vagy áfa bontásban.

Pénztárgép kapcsolat

Raktárkészlet kezelés és receptúra

Receptúrák feltöltésével pontosan nyomon követhető, hogy melyik alapanyag hogyan fogy és mennyinek kellene lennie. Innentől kezdve nem lesz olyan, hogy eltűnik 1 kg sajt vagy 2 rúd kolbász.

A bevételezés segítségével mindig feljegyezheted, hogy éppen mennyibe kerültek az alapanyagok és vissza is nézheted hogyan változtak az árak.

Rendszerünk akkor is jelez ha egy étel ára nem megfelelő, mert túl drága lett az alapanyag és máris javaslatot tesz, hogy mennyiért kéne értékesíteni az adott tételt.

Receptúra

Allergének és tápérték kezelése

Minden tételnek megadható az allergén tartalma, így ha egy kényesebb vásárló hívja az éttermet, akkor a diszpécsereid magabiztosan tájékoztatni tudják az ételek allergén tartalmáról. Sőt, még a különböző tápértékeket is vissza tudják mondani a vevőnek.

Allergén és tápérték

Távoli hozzáférés

Legyél otthon vagy a tengerparti nyaralásodon, távolról, egy telefonról bármikor megnézheted mi a helyzet az éttermedben. Statisztikákat nézhetsz, rendeléseket számolhatsz vagy akár az aktuális raktárkészletet is leellenőrizheted.

Távoli hozzáférés

Ingyenes fejlesztések

Partnereink minden frissítést, új funkciót és javítást ingyenesen megkapnak. Nincs szükség további díjak kifizetésére. Szoftverünk mindig jelez ha van új frissítés, és az újdonságokat is megjeleníti Neked. Így mindig biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szoftvert használod a mindennapokban.

Ingyenes frissítések

Mit mondanak partnereink az ORSYS rendszerről?

"A BlackMail Bistro az Orsys vendéglátó szoftverében találta meg a tökéletes társat. Első telefonbeszélgetésünk után azonnal demo verziót adtak át, ami bizonyította, hogy nem lesz félrevezetés a kínált termékkel kapcsolatban. Nincsenek apróbetűs részek a szerződésben, azt kaptuk amit ígértek, sőt annál sokkal többet. Féléves együttmüködésünk alatt, számos frissítés jött ki, folyamatosan figyelik és mérik a partnereik igényeit és azoknak megfelelően fejlesztik a programot. Telepítése gyors és egyszerű, a kezelőfelület letisztult és érthető. Baráti árért, elsőosztályú ügyfélkezelés, lelkesedéssel ötvözött profizmus, így jellemezném őket (az NTAK kérdésében is elsőként reagáltak, kérdéseinkre egyszerű és érthető válaszokat kaptunk). Köszönjük szépen Orsys az eddigieket, reméljük nagyon sokáig együtt dolgozunk még!"

Kállay Tamás
Blackmail Bistro

"Az Orsys vendéglátós szoftver mindenki számára tökéletes választás, mindegy mekkora éttermet vagy büfét üzemeltet! Egyszerű, könnyen kezelhető letisztult dizájn, gyors ügyfélszolgálat, (tényleg brutál gyors) Az elmúlt években több kisebb nagyobb rendszerrel dolgoztunk már, de ennyire zökkenőmentes és személyre szabottal még nem találkoztunk! Száz szónak is egy a vége, ahogy a Firpo Burger szlogenje is mondja, Aki próbálta az tudja!"

Rubics László
Firpo Burger

"Az Orsys vendéglátó szoftver a legjobb választás, ha egy egyszerű, könnyen kezelhető éttermi szoftvert szeretnétek használni! Az ügyfélszolgálat gyors és precíz bármilyen probléma merüljön fel mindenre a lehető leggyorsabban megoldást találnak. Ez a vendéglátó szoftver tényleg értünk van! 😊"

Csonka Márk János
Alice's Cake Cukrászda

"Nagyon meg vagyunk elégedve az Orsys csapatával és szoftverével. Minden általunk kért fejlesztést elvégeztek, mindig segítőkészek, látszik, hogy komolyan gondolják a kis éttermek segítését! Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Kovács András
Kétegér Pizzéria

Ők már minket használnak

Kétegér Pizzéria
Tüzestál étterem
PizzaLux
Maestro étterem és pizzéria
Pizza La Fermata
La Bella Expressz

Csatlakozz Te is egy folyamatosan fejlődő közösséghez!

Szoftverünk számokban

128 db
hozzád hasonló partner
142,784 db
Feldolgozott rendelés (2022)
792,616,330 Ft
Éttermi forgalom (2022)

Javasolt eszközök

Hála partnereinknek, nagy tapasztalattal rendelkezünk az eszközök terén, emiatt pontosan tudjuk, melyek a legjobb ár/érték arányú gépek. Szoftverünk használatánál nem kötelező az általunk megszabott gépeket használni, lehetőség van teljesen saját eszközök beszerzésére és üzemeltetésére.

80mm-es Blokk Nyomtató

300 mm/mp nyomtatási sebesség, 203 DPI, Csatlakozás: USB, BT, Wifi

Érintőkijelzős tablet

Kijelző: 10,1 col, 4GB RAM, 8 magos CPU, 64GB tárhely, 8 megapixel kamera, 8 óra üzemidő

Szerződéskor van lehetőség ezen eszközök megvásárlására.

Mindez mennyiért?

Havi 1 ebéd áráért.

15900 Ft
/hó

Javítsd pizzáriád működését és kerülj ki a konkurenciák közül!

Gyakori kérdések

Ki lehet próbálni a programot?

Igen! Jelentkezés után kollégáink felkeresnek és bemutatják neked a szoftvert teljes egészében. Ha szeretnéd Demo hozzáférést is tudnak adni, amivel 14 napig ingyenesen tesztelheted.

Szoftverünket tableten, laptopon és asztali számítógépen is futtathatod. Minimális gépigények a következők.

Windows-os laptop vagy PC:

  • OS: Windows 10, 11
  • RAM: minimum 4 GB
  • CPU: i3 (dual core, 2012+) vagy újabb

Android tablet

  • OS: Android 4.3 (API level 18)
  • RAM: minimum 2 GB
  • CPU: 4 Core CPU

A szoftverünket úgy fejlesztettük le, hogy a lehető legtöbb nyomtatóval kompatibilis legyen. Ha a blokk nyomtatód támogatja a 80 vagy 60 mm-es papírt és kompatibilis az ESC/POS kommunikációval akkor nem lesz baj.

Ettől független javasoljuk, hogy az általunk adott eszközöket használd, mivel azzal 100%-os a kompatibilitás. Ezek mellett eszközeinket a legjobb ár/érték áron értékesítjük, hogy minden méretű partnerünknek megadhassuk a megfelelő kezdőlökést!

Jelentkezés után kollégáink felkeresnek telefonon és egyeztetnek egy találkozót (akár digitálisan). Találkozó alkalmával bemutatják a szoftvert és válaszolnak minden kérdésedre. Ha mindennel meg vagy elégedve, akkor következik a szerződéskötés. Megadott információk alapján regisztrálunk a rendszerbe és feltöltjük étlapod és minden fontos adatod.

Szolgáltatásainkért bankkártyás levonással történik havi rendszerességgel a fizetés. Ezzel teljesen automatizáltuk a folyamatot és neked sem kell emlékezned mikor szükséges ismét utalni.

Ha mindenképpen utalással szeretnél fizetni akkor arra is van lehetőség 12 hónapos periódusokban.