NTAK változások és új információk... 2
További információkkal bővült az NTAK adatszolgáltatási kötelezettség.
Tovább olvasom...
Éttermi házhozszállítás 18% áfával
Sok kiszállításos vendéglátó étterem hibásan üti fel a mai napig az ÁFA tartalmat a pénztárgépben és ezért százezreket buknak. Tisztázzuk ezt a félreértést most és mindenkorra!
Tovább olvasom...
NTAK változások és új információk...
A mai napon 2022. 09. 29-én tartották meg az első NTAK RMS konferenciát, ahol új információk derültek ki az NTAK adatszolgáltatással kapcsolatban!
Tovább olvasom...
13 TikTok videó ötlet éttermeknek
A TikTok segítségével rövid időn belül, kevés befektetésekkel széles közönséghez juttathatod az üzenetedet, a megszokottól eltérő élményt nyújtva a felhasználóknak.
Tovább olvasom...
Hogyan generálj limitált ajánlattal több millió forintot éttermednek?
Egy egyszerű trükk amivel több millió forintot is hozhatsz éttermednek és növelheted a vásárlói engagementet. + esettanulmány
Tovább olvasom...
Miért szeretik a vásárlók a rövidebb étlapokat?
Cikkünkből megtudhatod, hogyan fokozhatod a vendégek elégedettségét és milyen pozitív hatást érhetsz el azáltal, hogy csökkented az étlapon szereplő fogások mennyiségét!
Tovább olvasom...
7 tipp Facebook hirdetésre éttermeknek
Szeretnél több vevőt és nagyobb forgalmat generálni éttermed számára? Összeszedtünk neked 7 hasznos tippet, melyekkel akár már ma növekedést érhetsz el! Használj ki minden lehetőséget, hogy kiemelkedhess a konkurensek közül!
Tovább olvasom...
Hogyan árazd vendéglátó helyed, hogy több profitra tegyél szert?
Az éttermek szempontjából kritikusnak tekinthető az árazás kérdése, hiszen hatással van az étterem forgalmára, a bevételekre és az étterem fennmaradására is.
Tovább olvasom...
Egy budapesti étterem meglepő lépése a válságban...
Tízszeres rezsi növekedéssel számol egy budapesti étterem, ám a megszorítások helyett egy különlegesebb módszert alkalmaznak.
Tovább olvasom...
Hogyan váltsd le az éttermed grafikusát?
Legyen profi az online megjelenésed! Ebben a cikkben bemutatjuk neked, hogyan válthatod le éttermed grafikusát úgy, hogy még pénzt is spórolsz vele.
Tovább olvasom...