Minden idődet elveszi az éttermed működtetése?

Szoftverünk használatával a legtöbb helyen időt tudsz spórolni, legyen az elszámolás, raktárkészlet vagy akár a rendelés felvétel.

Nem termel elég pénzt az éttermed?

Rendelésenként pár forint is óriási különbség. Ha a szoftverünket használod több rendelést tudsz feldolgozni és pontos rálátásod lesz a pénzmozgásra.

Nem találsz elég alkalmazottat?

Könnyítsd meg a munkájukat, hogy több rendelést tudjanak kezelni és felszolgálni. Máris elég eggyel kevesebb alkalmazott.

Neked ajánljuk ha

Milyen egy jó étterem, bisztró?

Az éttermed olyan mint egy gépjármű. Minden kicsi és nagy alkatrésze azért dolgozik folyamatosan, hogy neked már csak az irányítással kelljen foglalkoznod. Nincs felesleges alkatrész, amit csak úgy kidobhatnál a gépezetből. Ha az autód karban van tartva, akkor bárhová elmehetsz vele és nem kell rettegned attól, hogy éppen mikor fullad le. Ugyanígy fontos a éttermed is karbantartani. Nem szabad engedned, hogy felesleges alkatrészek legyenek. Ha bármi meghibásodik, azt rögtön javítani kell. Szoftverünk ebben segít neked!

Vendéglátó szoftverünkkel minden munkafolyamat gyorsabban és egyszerűbben elvégezhető. Az automatizáció segítségével sok feladatot leveszünk a munkatársaid válláról. Könnyedén ellenőrizhető minden a rendszerben, legyen az pénzforgalom vagy raktárkészlet, és kiszűrhető, hogy egy alkalmazott becsületesen dolgozik-e.

Biztosak vagyunk benne, hogy ha választhatnál egy rozoga bontóból kihozott jármű és egy profin karbantartott sportautó között, akkor melyiket választanád! Ha ez így van, akkor hozd meg a vállalkozásodban is az egyik legjobb döntést!

  • Elég profitot termel, hogy eltarthasd a családod
  • Automata önműködő rendszerként üzemel nélküled
  • Nincs probléma és mindenki tudja mi a dolga
  • Nincs sok selejt és eltünt alapanyag

Próbáld ki ingyenesen, vagy kérd kollégánktól a bemutatót!

Miben hasznos számodra az Orsys éttermi szoftver?

Asztalos elrendezés

Elég egy sima asztal lista vagy szükséged van egy több helységes asztal térképre? Rendszerünkben ezeket díjmentesen beállíthatod és használhatod. Ha rendezvény miatt változik az asztalok elrendezése, akkor az könnyen beállítható akár munka közben, akár még a rendezvény előtt.

Külön kezelhetsz helyiségeket, mint pl. kerthelyiség, teraszos rész vagy belső nagyterem. Tetszőlegesen beállítva az éttermedre szabva. Még az új pincéreknél sem lesz probléma, hiszen rögtön látni fogja, hogy mi és hol helyezkedik el.

Részszámla készítés

Egy nagyobb társaságból távozik pár vendég? Szeretnék külön fizetni a számlát? Könnyedén részszámlákra bonthatod a tételeket és külön fizetési módokat is felüthetsz. Már nincs szükség kockás füzetre és tollra, hogy maximálisan kiszolgálhasd a vevőidet.

Szervízdíj

Az egyik legfontosabb és egyben legnehezebb tétel a szervízdíj. Külön áfa bontásban kell számolni és a pénztárgépbe is beütni. Rendszerünk kezeli az összes különböző szervízdíj fajtát és sok-sok beállításnak köszönhetően könnyedén az éttermed igényeire szabható. Mindent automatikusan számolunk, így biztos lehetsz abban, hogy nincs tévedés.

Portál integráció

Napi elszámolás

A nap végi zárásnál és napközben is készíthetsz napi elszámolásokat. Ebben benne van a teljes forgalmad, a fizetési módok közötti különbség és még sok hasznos információ. Ezeket bármikor visszanézheted és ellenőrizheted. Már nincs szükség kockás papírra és számológépre.

Méret és köret kezelés

Választható köretek a főételhez? Kívánság pizza extra feltétekkel? Rendszerünk minden extra kérést könnyedén lekezel, emiatt egy forint se fog hiányozni a kasszából. Be lehet állítani ingyenes és feláras köreteket, menüt, de akár plusz szószokat is. Kávénál feláras a méz? Még ezt is kezeli neked, így a pincéreknél nincs emberi hiba és tévedés.

Összesítő és konyhablokk

Rendszerünk egy kattintással nyomtatja a kért blokkot. Nem elég hogy ezt teljesen az éttermedre szabhatod, de még további reklámokat is elhelyezhetsz a blokk alján, így biztos lehetsz benne, hogy eljut a vásárlódhoz! Nem elég hogy több törzsvendéget vonzhatsz be, de a működésed is egyszerűbb lesz.

Blokk nyomtatás

Ingyenes portál integráció

Hihetetlen sok időt vesz el, ha a különböző portálokról érkező rendeléseket manuálisan be kell pötyögni a gépbe. Nálunk az összes nagyobb portállal ingyenesen használhatod az automata rendelés beolvasást! Hogy ez mit jelent? Nincs többé időpazarlás és emberi hiba, minden rendelés automatikusan megjelenik a munkatársak részére.

Összekötött portálok: Foodpanda, Wolt, Éhenhalok, Falatozz.

Portál integráció

Pénztárgép kapcsolat

Lépj túl a NAV-os büntetéseken! Pénztárgép kapcsolatunkkal csak egy kattintás és minden adat pontosan fel lesz ütve. Nincs emberi tévedés, elgépelés és sok elpazarolt idő. Még azt is kiválaszthatod, hogy tételesen szeretnéd vagy áfa bontásban.

Pénztárgép kapcsolat

Raktárkészlet kezelés és receptúra

Receptúrák feltöltésével pontosan nyomon követhető, hogy melyik alapanyag hogyan fogy és mennyinek kellene lennie. Innentől kezdve nem lesz olyan, hogy eltűnik 1 kg sajt vagy 2 rúd kolbász.

A bevételezés segítségével mindig feljegyezheted, hogy éppen mennyibe kerültek az alapanyagok és vissza is nézheted hogyan változtak az árak.

Rendszerünk akkor is jelez ha egy étel ára nem megfelelő, mert túl drága lett az alapanyag és máris javaslatot tesz, hogy mennyiért kéne értékesíteni az adott tételt.

Receptúra

Allergének és tápérték kezelése

Minden tételnek megadható az allergén tartalma, így ha egy kényesebb vásárló jön az étterembe, akkor a pincéreid magabiztosan tájékoztatni tudják az ételek allergén tartalmáról. Sőt, még a különböző tápértékeket is vissza tudják mondani a vásárlónak.

Allergén és tápérték

Távoli hozzáférés

Legyél otthon vagy a tengerparti nyaralásodon, távolról, egy telefonról bármikor megnézheted mi a helyzet az éttermedben. Statisztikákat nézhetsz, rendeléseket számolhatsz vagy akár az aktuális raktárkészletet is leellenőrizheted.

Távoli hozzáférés

Ingyenes fejlesztések

Partnereink minden frissítést, új funkciót és javítást ingyenesen megkapnak. Nincs szükség további díjak kifizetésére. Szoftverünk mindig jelez ha van új frissítés, és az újdonságokat is megjeleníti Neked. Így mindig biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szoftvert használod a mindennapokban.

Ingyenes frissítések

Mit mondanak partnereink az ORSYS rendszerről?

"A BlackMail Bistro az Orsys vendéglátó szoftverében találta meg a tökéletes társat. Első telefonbeszélgetésünk után azonnal demo verziót adtak át, ami bizonyította, hogy nem lesz félrevezetés a kínált termékkel kapcsolatban. Nincsenek apróbetűs részek a szerződésben, azt kaptuk amit ígértek, sőt annál sokkal többet. Féléves együttmüködésünk alatt, számos frissítés jött ki, folyamatosan figyelik és mérik a partnereik igényeit és azoknak megfelelően fejlesztik a programot. Telepítése gyors és egyszerű, a kezelőfelület letisztult és érthető. Baráti árért, elsőosztályú ügyfélkezelés, lelkesedéssel ötvözött profizmus, így jellemezném őket (az NTAK kérdésében is elsőként reagáltak, kérdéseinkre egyszerű és érthető válaszokat kaptunk). Köszönjük szépen Orsys az eddigieket, reméljük nagyon sokáig együtt dolgozunk még!"

Kállay Tamás
Blackmail Bistro

"Az Orsys vendéglátós szoftver mindenki számára tökéletes választás, mindegy mekkora éttermet vagy büfét üzemeltet! Egyszerű, könnyen kezelhető letisztult dizájn, gyors ügyfélszolgálat, (tényleg brutál gyors) Az elmúlt években több kisebb nagyobb rendszerrel dolgoztunk már, de ennyire zökkenőmentes és személyre szabottal még nem találkoztunk! Száz szónak is egy a vége, ahogy a Firpo Burger szlogenje is mondja, Aki próbálta az tudja!"

Rubics László
Firpo Burger

"Az Orsys vendéglátó szoftver a legjobb választás, ha egy egyszerű, könnyen kezelhető éttermi szoftvert szeretnétek használni! Az ügyfélszolgálat gyors és precíz bármilyen probléma merüljön fel mindenre a lehető leggyorsabban megoldást találnak. Ez a vendéglátó szoftver tényleg értünk van! 😊"

Csonka Márk János
Alice's Cake Cukrászda

"Nagyon meg vagyunk elégedve az Orsys csapatával és szoftverével. Minden általunk kért fejlesztést elvégeztek, mindig segítőkészek, látszik, hogy komolyan gondolják a kis éttermek segítését! Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Kovács András
Kétegér Pizzéria

Ők már minket használnak

Blackmail Bistro
Darband Persian Restaurant
Aranypinty
Kárpát Bistro
Corso Cafe
Favorit Bistro
Firpo Burger
Szabolcsi Ízek
Betérő konyha

Csatlakozz Te is egy folyamatosan fejlődő közösséghez!

Szoftverünk számokban

128 db
hozzád hasonló partner
142,784 db
Feldolgozott rendelés (2022)
792,616,330 Ft
Éttermi forgalom (2022)

Javasolt eszközök

Hála partnereinknek, nagy tapasztalattal rendelkezünk az eszközök terén, emiatt pontosan tudjuk, melyek a legjobb ár/érték arányú gépek. Szoftverünk használatánál nem kötelező az általunk megszabott gépeket használni, lehetőség van teljesen saját eszközök beszerzésére és üzemeltetésére.

80mm-es Blokk Nyomtató

300 mm/mp nyomtatási sebesség, 203 DPI, Csatlakozás: USB, BT, Wifi

Érintőkijelzős tablet

Kijelző: 10,1 col, 4GB RAM, 8 magos CPU, 64GB tárhely, 8 megapixel kamera, 8 óra üzemidő

Szerződéskor van lehetőség ezen eszközök megvásárlására.

Mindez mennyiért?

Havi 1 ebéd áráért.

15900 Ft
/hó

Javítsd éttermed működését és kerülj ki a konkurenciák közül!

Gyakori kérdések

Ki lehet próbálni a programot?

Igen! Jelentkezés után kollégáink felkeresnek és bemutatják neked a szoftvert teljes egészében. Ha szeretnéd Demo hozzáférést is tudnak adni, amivel 14 napig ingyenesen tesztelheted.

Szoftverünket tableten, laptopon és asztali számítógépen is futtathatod. Minimális gépigények a következők.

Windows-os laptop vagy PC:

  • OS: Windows 10, 11
  • RAM: minimum 4 GB
  • CPU: i3 (dual core, 2012+) vagy újabb

Android tablet

  • OS: Android 4.3 (API level 18)
  • RAM: minimum 2 GB
  • CPU: 4 Core CPU

A szoftverünket úgy fejlesztettük le, hogy a lehető legtöbb nyomtatóval kompatibilis legyen. Ha a blokk nyomtatód támogatja a 80 vagy 60 mm-es papírt és kompatibilis az ESC/POS kommunikációval akkor nem lesz baj.

Ettől független javasoljuk, hogy az általunk adott eszközöket használd, mivel azzal 100%-os a kompatibilitás. Ezek mellett eszközeinket a legjobb ár/érték áron értékesítjük, hogy minden méretű partnerünknek megadhassuk a megfelelő kezdőlökést!

Jelentkezés után kollégáink felkeresnek telefonon és egyeztetnek egy találkozót (akár digitálisan). Találkozó alkalmával bemutatják a szoftvert és válaszolnak minden kérdésedre. Ha mindennel meg vagy elégedve, akkor következik a szerződéskötés. Megadott információk alapján regisztrálunk a rendszerbe és feltöltjük étlapod és minden fontos adatod.

Szolgáltatásainkért bankkártyás levonással történik havi rendszerességgel a fizetés. Ezzel teljesen automatizáltuk a folyamatot és neked sem kell emlékezned mikor szükséges ismét utalni.

Ha mindenképpen utalással szeretnél fizetni akkor arra is van lehetőség 12 hónapos periódusokban.