Kiszállítási címlista

Éttermed kiszállításának kezelése irányítószámra, városra de akár házszámra pontosan

Funkciók Csatlakozás
Orsys Éttermi Szoftver

Magyarországon egyedi megoldás

Az étterem tulajdonosokkal karöltve egy olyan rendszert fejlesztettünk nektek, amivel könnyedén kezelhetitek a kiszállítási adatokat és elkerűlhetitek az emberi tévedést.

Minden kiszállítós étteremnek aki az Orsys rendszerét használja van egy kiszállítási címlistája. Ez a címlista előre megadott zónákból, városokból és utcákból áll. Ha egyszer be lett állítva, a diszpécserek már csak olyan telefonos rendeléseket vehetnek fel, ahova tényleg kiszállít az éttermed.

Mire jó ez a funkció?

Miben jöbb ez a funkció a máshol található szabad szavas címeknél?

  • Zónákra bontható az éttermed kiszállítása,
  • A cím alapján a rendszer kiszámolja a kiszállítás idejét, díját és egyéb extra adatát,
  • Nem kell a diszpécserednek térképet böngészni, hogy most szállítotok oda vagy sem,
  • Kevesebb idő megy el a rendelések feldolgozására.
Orsys Éttermi Szoftver
Alap csomag
tartalmazza
Prémium kiszállítós
tartalmazza

Miket tud ez a funkció?

Zónák kezelése

Egy zónában több város is felvehető. Itt adható meg a kiszállítás ideje, díja, minimum rendelés és egyéb speciális beállítás, például, hogy nem egész nap vagy nem minden nap szállítotok egy zónába.

Városok

Zónákba könnyedén felvehetők városok amiket egészben vagy részben is lehet szállítani. Egy város akár több zónára is bontható.

Utcák és házszámok

Zónákat véglegesen utcákra és házszámokra is bonthatjuk, ha szükséges. Ez olyankor hasznos ha egy hosszú utca csak bizonyos részét, páros vagy páratlan oldalát szállítjátok.

Gyors rendelés felvétel

Telefonos rendeléskor a diszpécsernek csak be kell gépelnie az utca első pár betűjét és a rendszer inteligensen felsorolja azokat az utcákat amiket szállítotok. Így pár kattintással megadható, hova rendelne a vevő.

Felhasználók adata

Minden megadott címet az Orsys menti a felhasználód adatlapjára, így mikor leközelebb rendelne már rögtön láthatod, hova rendelt eddig, ezzel is gyorsítva a rendelések felvételét.

Hibák megszüntetése

Nem kell a diszpécserednek fejből tudni az összes címet és azok díját, mindent a rendszer számol el, így nem csak gyorsabb de hiba mentes a rendelés felvétel.

Csatlakozz Te is!

Használj Te is egy olyan Éttermi Szoftvert ami megkönnyíti a dolgozóid és a Te munkád!

Csatlakozás